sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kaappiin lisätäytettä

Tosiaan, tässä kesän aikana on tullut tehtyä muutama hankinta ja niitä ajattelin tässä nyt sitten esitellä!

Big Ben
Lontoossa ollessa tuli käytettyä jonkun verran rahaa, mikä yllätys. :D Shoppailin vaatteita lähinnä hullun halvassa Primarkissa, tuliaisia keräilin sieltä täältä (tällä kertaa kysyin ihmisiltä, että mitä ne haluaa, että osaisin oikeesti ostaa jotain mieleisiä tuliaisia, oon meinaan melko huono keksimään niitä itse) ja sitten tuli ravattua pelikaupoissa. Paljon.

Kauniin sininen Nintendo DSi:ni! <3
Tällainen vauva sieltä sitten tarttui pitkän harkinnan (ja muutaman takaiskun) jälkeen matkaan. <3 Olen ihan rakastunut! Tuo sinisen sävy on todella kaunis ja on kivaa, ettei se ole vain musta tai valkoinen. Parasta on, että tuo on mattapintainen joten suuresti inhoamani sormenjäljet eivät siinä kauheasti näy. :) Kosketusnäyttöön en tietenkään koske muuten kuin siihen tarkoitetulla kynällä (ja voi sitä ahdistuksen määrää jos joku tutkii tuota ja pelkään järjettömästi, että se joku jättää sormenjälkiä jompaan kumpaan näyttöön tai muuten sormet ovat likaiset!), ja varjelen sitä muutenkin lähes neuroottisesti. :D Kamera ominaisuus tuossa tosin on hieman turha vaikka on silläkin tullut ikuistettua melko hienoja tilanteita. :D Tämä on siis ostettu Game-nimisestä pelikaupasta. 


Pokémon White <3

Pokémon SoulSilver <3
Nämä sieltä tarttuivat tietenkin myös matkaan, sen verran paljon halvemmalla sai kuin Suomessa! SoulSilver oli syy miksi alunperinkin halusin ostaa Nintendo DSi:n, Silver, Gold ja Crystal kun ovat suosikki Pokémon pelejäni. :) Pokémon Whiten ostin kun tosiaan niin halvalla sai ja kun kaverilla on sitten Black. SoulSilver on ostettu Gamesta ja Whiten ostin HMV:stä Gatwickin lentokentältä. 

Ainoa manga, jonka ostin Lontoosta oli muuten Pandora Hearts 3, mutta unohdin ottaa siitä kuvan kun kirjahyllyni on jo niellyt sen jonnekin syövereihinsä... Sen ostin valtavasta kirjakaupasta nimeltä Foyles (muistaakseni se oli se), viisi tai kuusi kerrosta kirjoja... o.o Se oli ainoa paikka muuten missä eksyin Lontoossa. :'D Kiertelin yksin etsimässä siskolle tuliaista ja sitten yhtäkkiä kun olisin halunnut takaisin paikkaan, johon sovittiin tapaaminen kavereiden kanssa kun olisi valmista, niin olin kadottanut suuntavaistoni ihan kokonaan ja oli vähällä, etten joutunut paniikkiin. :D Loppujen lopuksi löysin itse sen paikan uudestaan, ilman, että tarvitsi edes kysyä neuvoa. ^^ 

Siinä olikin sitten merkittävimmät Lontoon ostokset. :) 
Suomesta sitten tässä kesän aikana (muttei Animeconista) hankittuja juttuja ovat seuraavat.


Pitihän uudelle DSi:lleni ostaa suojakotelo, ettei sitä tarvitsisi sukassa kuljettaa (pari viikkoa kuljetin sitä sukassa oikeasti), joten lähdin moista etsimään ja Toys R Usista sellainen löytyi. Oli vieläpä tarjouksessa. Mukana tuli sitten pelikotelo, pari söpöä kosketusnäyttökynää ja liina, jolla näyttöjä voi pyyhkiä. Niistä en jaksanut ottaa kuvaa. DS-pelejä kun on vaan kolme ja ne mahtuu tuonne koteloon kun siellä on sellanen pelien säilytystila niin en vielä ole tarvinnut erillistä pelikoteloa. :)Sitten tuli vielä innostuttua Animeconin jälkeen niin, että hankin sitten vielä Fantasiapeleistä nämä kaksi, eli Pokémon Adventures 4 ja Pandora Hearts 5. Kuten Animecon-postauksessa sanoin, niin näistä sitten lisätarinaa myöhemmin.

Kirja- ja animehyllyni ovat paisuneet huomattavasti sitten viime kuvien, joten tässä on katsaus niiden nykyisestä tilanteesta.


Luonnontilassa oleva kirjahyllyni.


Ja anime (ja muut DVD:t) on sitten tässä.
 Kirjahylly näyttää enemmän tai vähemmän räjähteneeltä, sinne ei meinaa oikein mahtua enää mitään... Kasaan siis uusia tulokkaita sinne minne sattuu mahtumaan. Pandora Hearts 5 ja Pokémon Adventures 4 eivät muuten ole kuvassa vielä hyllyssä. Laskujeni mukaan mangaa on tällä hetkellä 305 kappaletta. DVD-hyllykin alkaa olla täynnä, VHS:t vie aika paljon tilaa, ja noiden rakkaiden Pokémon VHS:ien taakse piiloutuu kaikki Miyazakin elokuvat, jotka omistan ja muutama muu. Lisäksi Neon Genesis Evangelionin olen VIHDOIN saanut kerättyä kokonaan! Siitä varmaan juttua joskus hamassa lähitulevaisuudessa, kunhan saadaan NGE-maratoni pidettyä ystävän kanssa. :D Huomatkaa myös ihana ylioppilaslahjaksi saamani custom-made My Little Pony! <3 Aivan ihanan sävyinen sininen, jolla on kaunis harja ja häntä. Sen selässä oleva Pikachu on itsetehty ja pysyy ponin selässä magneetilla. :) Lisäksi ponissa lukee kanjeilla "iltahämärä" (piruilua). :D 

Että sellaista. Postaus on venynyt jo nyt niin pitkäksi, että itse projektin jatkaminen ja uusien hankintojen pohtiminen jää kyllä sitten ensi kertaan!  


-       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti