Projektistani

Tässä blogissa siis esittelen omaa manga- & animekokoelmaani, yritän kirjoittaa joitain arvostelun tyyppisiä, mutten mene vannomaan että ne ovat laadukkaita. ^^' Yritän kuitenkin parhaani! Kerron myös oman mielipiteeni, vaikka suurimman osan ajasta se onkin varmaan jossain määrin ylistämistä. Toisaalta, miksi omistaisin sarjoja joista en pidä? :'D Haha, naurattaa jo nyt valmiiksi, että jos (kun) intoilen jostain sarjasta ja joku päättää sen perusteella lukea kyseisen sarjan ja ihmettelee lukemisen jälkeen, että mitä ihmettä tuo yksi nyt näki tässä sarjassa. :'D Mutta joo, ihmiset ovat erilaisia.

Ihan pelkän esittelyn ja arvostelujen lisäksi kirjoittelen varmaan myös ihan kaikenlaisia mietteitä mitä nyt yleensä tulee aiheesta mieleen, kuten vaikka paikoista joista yleensä ostan mangani ja animeni. Sitten vielä esittelen varmaan uusimmat hankintani ja teen ihan listat omille sivuilleen omistamistani mangoista ja animeista. Tosin en pistä listaa sinne kokonaan kummistakaan heti, vaan sitä mukaan kun saan ne tarkalleen esiteltyä blogissa. :D

Ja tosiaan, mainittakoon vielä, että taustakuvan olen itse piirtänyt kuulakärkikynällä joitakin vuosia sitten. :) Hahmot ovat piirretty mallista sarjoista Chobits, Rozen Maiden, Fushigi Yuugi ja Trinity Blood.