torstai 23. joulukuuta 2010

Tajusinpa taas jotain uutta ja ihmeellistä

En ole supersuosittujen sarjojen ystävä vaan heti jos jokin sarja on todella suosittu, olen skeptinen sitä kohtaan. Näin on käynyt varsinkin Death Noten ja Naruton kohdalla. Kirjoitin jo tosin aiemmin siitä, miten tajusin lopulta Death Noten mahtavuuden, joten ei siitä sen enempää. Narutoa aloin itseasiassa lukemaan silloin kun se alkoi suomeksi (lähinnä koska se eka osa oli tutustumistarjouksessa), mutta pääsin vain seitsemänteen osaan kun lopetin sarjan ostamisen.  

Narutossa minua häiritsi monikin asia. Ensinnäkin se ei ollut vielä loppunut (eikä ole edelleenkään) ja pitkät sarjat arveluttavat minua, koska ne syövät todella paljon rahaa ja minua huolestuttaa, että jos niitä suosion takia jatketaan niin ne alkavat toistamaan itseään... Tai sitten juoni etenee liian hitaasti (kuten esimerkiksi Salapoliisi Conanissa, vaikka se onkin aivan loistava dekkarityylinen manga). Toisekseen en pidä vessahuumorista yhtään ja minusta Naruto puhui ärsyttävästi ja oli muutenkin rasittava. :'D 

Mutta sitten tosiaan tässä yksipäivän Anttilan Toptenissä törmäsin Naruto animeboxeihin niin halpaan hintaan että oli pakko ostaa (en voi vastustaa alennushintoja!!). Siitä sitten innostuin jatkamaan sarjaa muutenkin kun halusin tietää mitä siinä tapahtuu. Unohdin kokonaan että Naruto puhui niin ärsyttävästi! Mutta ei se sitten loppujen lopuksi häirinnyt enää kun siihen tottui ja vessahuumoria ei enää alun jälkeen ole juurikaan ollut. Luojan kiitos. Eikä Naruto ole myöskään ollut enää niin rasittava kun se on vähän oppinutkin asioita. Tosiaan, rupesin haalimaan Narutoja lisää mangana. Lukuhetkessä ne olivat 5 euroa kappale, mutta sen lisäksi tilasin niitä ihan Tammen sivuilta kun ne olivat 5,95 e kpl ja postikulut 4,9 e (paitsi jos ei rekisteröidy niin postikulut ovat 7 euroa ja koska rekisteröityminen on ilmaista niin kannattaa ehdottomasti rekisteröityä). Sitten sen tilauksen tehtyäni satuin päätymään semmoiselle sivulle kun BookPlus.fi. Siellä sattui olemaan tarjous, että kolme mangaa kympillä, joten en todellakaan voinut vastustaa. Tosin valitettavasti siellä oli Narutoja vain 22. pokkariin asti... Mutta ostin sieltä sitten kahdeksan Narutoa ja yhden One Piecen täyttääkseni tarjouksen ehdot. Postikulut olivat vain 2,95 euroa, joten tuli todella halvaksi! Tammelta tein tilauksen sunnuntaina ja paketista taisi tulla ilmoitus keskiviikkona, että se on saapunut. BookPlussalta tilasin maanantaina ja paketti saapui seuraavana viikon keskiviikkona. Saapumista hidasti se, että osa mangoista piti tilata ensin muualta pakattavaksi ja lähetettäväksi minulle. Molemmilla palvelu oli hyvää, joten kannattaa ehdottomasti käyttää! BookPlussassa vielä se todella hyvä puoli, että tilauksen tilaa voi seurata ja näkee milloin se on pakattu/toimitettu. Tammelta en tällaista toimintoa löytänyt... Katsoin myös mitä Akateemiselta tilaaminen tulisi maksamaan ja postikulut olivat noin 2,9 e luokkaa, mutta Narutot olivat sitten hintavampia kuin Tammella ja BookPlussalla, 6,50 tai 6,60 suurin osa. Tosin katsoin nyt uudestaan noita BookPlussan sivuja niin kyllähän sieltä niitä Narutoja löytyy enemmänkin kuin vaan 22. :D Joten sinne varmaan tulee tehtyä uusi tilaus jossain vaiheessa! Tosin miinuksena sanoisin BookPlussalle, että hakua ei voi rajata kielen perusteella..... -____- Sieltä sitten tulee 273 osumaa kun pistää "Naruto" ja niistä pitäis sitten löytää ne suomenkieliset... Blah. 

Mutta mikäs sitten loppujen sai minut muuttamaan mieltäni Naruton suhteen (sillä tosiaan, nykyään pidän siitä todella paljon!!)...? TÄSTÄ ETEENPÄIN SAATTAA SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA 22. ENSIMMÄISEN OSAN LUKEMISEN PERUSTEELLA!! Ensinnäkin Naruton kehitys on saanut minut pitämään hänestä paljon enemmän! Nyt kun se on vihdoin oppinut käyttämään Yhdeksänhäntäisen kettudemonin chakraa, se on paljon voimakkaampi ja siten pidän siitä enemmän. :D Plus se tekniikka, jonka Jiraya opetti Narutolle, Rasengan tai jotain sellaista, oli todella siisti! Jiraya on muutenkin yksi suosikkihahmoistani nykyään! Se on niin siistin näkönen, pervo, hauska ja tietysti todella voimakas (yksi Kolmesta Suuresta kun on). :'DD Muutenkin sarjassa on tosi paljon kivoja hahmoja! Sasukesta ja Kakashista olen tykännyt alusta asti, koska ne on molemmat niin cooleja, hottiksia, voimakkaita ja mielenkiintosia hahmoja. Tykkään myös Gaarasta tosi tosi tosi paljon. <3 Se on niin sulonen kun se taistelee Narutoa vastaan ja hävittyään sanoo Temarille ja Kankuroolle kiitos ja ne on ihan wtf! <3 Ja sitten tykkään Neji ja Hinata Hyuugasta ja myös Kibasta ja Shikamarusta. :D No, ne tais olla ne tärkeimmät. Niin ja Narutossa tosiaan mielestäni sekoitettu täydellisessä määrin taisteluita, koskettavia tarinoita ja ihmisten kasvamista. Tykkään nykyään kovasti! <3 
JUONIPALJASTUKSET LOPPUU

Haha, ja törmäsin netissä hauskaan sivustoon, nimittäin Narutopediaan. :DD Se on kyllä ollut todella kätevä ja sieltä löytyy paljon tietoa aiheeseen liittyen. Tosin olen kyllä onnistunut spoilaamaan itseni joiltakin osin käymällä vähän tutkiskelemassa siellä... Mutta ei nyt voi enää mitään. Eikä siellä nyt mitään kamalan valtavaa paljastunut. Mutta koko entryn idea oli oikeastaan tämä: NARUTO on <3 !!

ps. sain vihdoinkin palautettua kaikki Inuyashat jotka oli Helsingistä lainassa!! :DD

      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti