lauantai 27. marraskuuta 2010

Verenpunaisia ja pikimustia ruusuja

Nyt sitten vuorossa yksi uusimmista rakkauksistani, nimittäin Crimson-Shell Jun Mochizukilta! <3 Kyseessä siis Mochizukin ensimmäinen ja tästä on vain yksi pokkari.  




Tarina kertoo Claudia-nimisestä tytöstä, joka tunnetaan myös nimellä The Rose Witch (= Ruusu Noita). Claudian sisälle on istutettu ruusun siemen ja se antaa hänelle pelottavia voimia, sen takia nimi Rose Witch. Claudia kuuluu järjestöön (Red Rose), jonka tarkoitus on tuhota "mustia ruusuja" ja ihmisiä ("victimes" =uhreja), jotka "mustien ruusujen" myrkky on tehnyt hulluiksi. Red Rosen päämajassa alkaa kuitenkin tapahtua kummia, minkä lisäksi myös Claudialle tärkein henkilö Xeno käyttyy erilailla. Näitä sitten yritetään selvittää tarinan edetessä. Crimson-Shellissä teemoina ovat mm. luottamus ja itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on.

Kuten jo aiemmin sanoin, Jun Mochizuki on yksi uusimpia löydöksiäni (Anime-lehdestä bongasin). Olen niin ronkeli sen suhteen, mikä on mielestäni on nättiä piirtojälkeä, niin että jos löydän jonkun, jonka tyylistä todella pidän niin sitten on pakko hankkia kaikki kyseisen henkilön sarjat. Joten Pandora Heartsin jälkeen oli ihan pakko hankkia myös Crimson-Shell. :D Mutta oli kyllä tarinaltakin tosi hyvä eikä pelkästään ulkonäöltä! Lukiessani sitä ajattelin, että "joooo, ihan perushyvä juoni", mutta sitten muutama juonenkäänne, joista viimeinen tuli NIIN puun takaa etten ollut yhtään osannut odottaa mitään vastaavaa! Innostuin todella kovasti ja se nosti Crimson-Shellin pisteitä huomattavasti, rakastan yllätyksellisyyttä! <3 Myöskin loppu oli mielestäni kaunis (vaikka ehkä hieman turhauttava). 

Harmittaa kyllä vähän kun kyseessä oli niin lyhyt tarina, se oli nimittäin täynnä mielenkiintoisia ja hauskoja hahmoja, joita olisin voinut seurata vaikka kuinka pitkään! Minkä lisäksi hahmot olivat tietenkin hyvin piirrettyjä. ^^ Mutta mukava silti lukea välillä kerronnaltaan hieman nopeatempoisempaa tarinaa. :) 

Tosiaan, yllättäen, tämä on englanniksi ja Fantasiapeleistä tämän löysin. Hintaa oli 11 euroa ja kustantaja Yen Press. Tähän on myös laitettu ikäsuositukseksi Older Teen (16+). Kannattaa kyllä ehdottomasti tutustua jos vaan kiinnostaa! <3 



      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti