sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Rakkautta ja aavevarkaita

Eli D.N.Angel. :D Tästä minulla on toistaiseksi vain ensimmäinen osa, joten en kauheasti osaa sanoa mitään. Mutta jonkun verran kuitenkin! Kyseessä siis Yukiru Sugisakin manga, joka (valitettavasti) ei ole vielä loppunut Japanissa. Yhteensä pokkareita on 14 ja englanniksi on käännetty 13. 





Ideana on siis, että päähenkilö Daisuke Niwa täyttää 14 vuotta ja hänelle selviää, että hän on perinyt suvussaan kulkevan DNA:n, joka saa hänet muuttumaan legendaariseksi aavevaras Darkiksi. Dark varastaa taidetta ja Daisuke ei haluaisi muuttua Darkiksi ollenkaan, joten hän pyrkii lopettamaan muuttumisen. Daisuken luokalla on myös eräs henkilö, joka yrittää ottaa Darkin kiinni hinnalla millä hyvänsä.

Olen itseasiassa katsonut kyseisen sarjan pohjalta tehdyn animen kokonaan ja sen takia ajattelin, että voisihan sen mangankin lukea. Vähän vaan arveluttaa kun se ei ole vieläkään loppunut Japanissa... Sen lisäksi, että omistan ensimmäisen osan, olen myös lukenut toisen osan, lainasin sen joko kaverilta tai kirjastosta, en muista kummasta. Lisäksi olen lukenut, että manga on aika erilainen verrattuna animeen, koska anime on tehty loppuun vaikka sarja ei ole vielä mangana loppunut. Ja sitten vielä sellainen syy, että mangassa kulkee mukana semmoinen minisarja, josta pidän! ^^ Pidän myös piirtämistyylistä, kaikki ovat jotenkin kissamaisia! <3

Joo, en siis osaa vielä paljoakaan sanoa tästä, voisin tietysti höpötellä hahmoista, mutta en ole varma siitä, että minkälaisiksi ne mangassa kehittyy, joten puhun niistä sitten animen osalta. Ja ilmoittelen sitten täällä kun olen saanut ostettua kyseistä sarjaa lisää.

Tosiaan, tämän ensimmäisen osan ostin Lukuhetkestä, maksoi varmaan jonkun 6 euroa...? Pitäisi mennä ehkä tarkistamaan olisiko siellä lisää näitä... Toisaalta olen menossa keskiviikkona Helsinkiin Studia-messujen takia ja vapaa-ajalla voisi ehtiä vaikka mitä! Tässä ikäsuositus on sitten Teen (T) eli siis 13+. Kannattaa kyllä kokeilla! <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti